Post by derradenama on Feb 17, 2022 8:28:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Restaurant 2021 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Restaurant 2021 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody monet glitch ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Restaurant 2021 2022 version ▞▞▞
Wysłałem e-mail do zespołu pomocy technicznej i nie otrzymałem odpowiedzi, czy ktoś może się tym zająć!
Crazy Restaurant 2021 Аркады owp
Ukończyłem poziomy na Tasty Island, teraz minął tydzień próbując otworzyć poziom 1 na French Island, zawiesza się i zabiera mnie z powrotem na Tasty Island. Zdezorientowany, co wydaje się być problemem?
Gra nie pozwoli mi zagrać na 4 poziomie sklepu z burgerami, ciągle zamraża pomocną dłoń, gdy ma nowe przedmioty do gry
Jak dotąd dobra gra
Szukam
Ta gra jest niesamowita
Jak dotąd lubię tę grę
Ekscytujące, ale trzyma się trochę czasu.
To jest spoko
🤩.
Nc
t Gg
Nienawidzę tego zmuszać do kupowania gemów, to jak nie kupisz to nie przeniesiesz się na lvl, więc zatrzymaj się na lvl, który zostawisz.
Fajna gra, ale z jakiegoś powodu nie pozwala mi grać, ciągle się ładuje. Za dużo wyskakujących okienek i nie otrzymuję moich diamentów po obejrzeniu filmów....
Jak tylko zacząłem grać, musiałem zapłacić przed przejściem do przodu. Ta gra jest do bani i zdejmuję ją z telefonu. Wielkie rozczarowanie. 😡.
Absolutnie śmieci nie pozwoliły mi nawet zacząć swoich śmieci, nie powinieneś nawet zawracać sobie głowy pobieraniem
Nie podoba mi się twoja gra. Staraj się nie pozwolić mi przejść pączków bez dawania 200 klejnotów. PA
Gram w tę grę od kilku dni i muszę przyznać, że mi się podoba! To fajna gra, a najlepsze w niej jest to, jak piękna i dobrze jest wykonana. Piękne kolory i wysokiej jakości grafika tak bardzo podobają mi się w oczach. Zalecana!
Fajna gra, o ile nie wykorzystujesz, gdy się zbliżamy i dalej bierzesz klejnoty, gdy mamy rację, a ty mówisz „nie” i bierzesz coraz więcej klejnotów, gdy nie jest to konieczne, i oszukujesz, to skończę, zobaczysz, kiedy przestaję grać
Lubię tę grę!
Kitten Match Geduldsspiele htpb
Dobra gra. Ale potrzebuje wariacji. Ale mi się to podoba.
Czekałem na tę grę. Uwielbiam to, ale denerwuję się, że dałeś się nabrać na kupowanie diamentów na trudnych poziomach
Cieszyłem się rozgrywką aż do ostatniej aktualizacji. Ciągle wyłączanie telefonu w trakcie gry zużywa dużo baterii, PROSZĘ to naprawić, abym mógł ponownie zainstalować grę. Proszę o wiadomość e-mail od producentów gier
dobra gra, ale powtarzalna
Chciałbym go bardziej, gdyby nie ta cholerna irytacja „świnki-skarbonki”!
Tak, lubię grać ezey
niedobrze
Crazy Restaurant 2021 Arkádové brx
Crazy Restaurant 2021 Аркады rvl
Dobrze
Nienawidzę gry
bardzo fajna gra
Kocham tą grę
Ta gra była fajna na początku, potem druga restauracja potrzebowała danych, których użyłem i nie otwiera się. Próbowałem jej więcej niż jeden raz, nadal się nie otwiera.
Nie podobało mi się prawdopodobnie jedno z moich najmniej ulubionych