Post by derradenama on Feb 17, 2022 8:46:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hole.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hole.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кованице генератора варалица ▞▞▞
▞▞▞ Hole.io 2022 version ▞▞▞
Нах
Волим ову игру, достигао сам максимални ниво за само месец дана, стварно ми се свиђа ова игра, сваки пут добијам прво место. Само бих волео да има више сличних места за јести ствари као што су острво, град и град робота, заиста бих волео да то буде други град или острво.
Hole.io Arkadne igre zso
Контроле су мало споре, иако је то можда по дизајну. Апсолутно мрзим чињеницу да не постоји режим у коме можете да искључите тајмер и једини временски режими су 2 минута. Два минута нису довољно времена да заокупим моје интересовање. Направите режим неограниченог времена или режим продуженог времена и повећаћу на 5 звездица. Не мора чак ни да буде награђиван.
није изгубити
Добралелл
Уххх ова игра није само задовољавајућа већ је и супер забавна и надам се да ћете је добити, али ако вам се не свиђају додаци онда их има доста, ова игра је супер задовољавајућа јер побеђујете супер лако и постајете све већи како идете па бумери би требало да ВОЛЕ ОВУ ИГРЦУ😘😩✌
Није лоше
Имам самсунг галаки с3 и не ради
Kitten Match Puzzle zyl
Забавно и забавно за мене и изазовно
Забавно, наравно. Међутим, стални огласи 60 секунди одузимају од њега. Половину времена играте, а другу половину су огласи које не можете прескочити. Деинсталиран након 5 минута због нежељених огласа
Свиђа ми се игра, али ако кажете да је 2 мин да буде први, па би требало да играмо игру узастопно, али морамо да гледамо превише додавања
Засто немогу да запоцнем игру лагује и избацује ме
Ова игра је забавна само ако вам је 10/10 досадно, а плус рекламе постају супер досадне јер има 5 између сваке 2 минуте игре, тако да вам предлажем да је деинсталирате осим ако нисте као СУПЕР !!!! 🥱 Досадно 🥱🥱
Игра је одлична, али има превише реклама.
Добра игра која убија време и која може да изазове зависност. Мој једини проблем је што више користи ботове него праве играче, што није наведено у опису, али је тако очигледно. Било би сјајно додати још мапа у игру како не би постала досадна и можда мало музике. Осим проблема са ботовима, то је лепа мала игра и немам већих проблема са њом.
Превише је добро рећи да је нешто што је графичко као да не желим да деинсталирам ову игру и да је играм играј је више пута колико сам могао
Забавна игра, превише реклама. Они су буквално ставили рекламу усред игре. Морате стати, погледати рекламу, а затим завршити игру. смеће.
ЕПИИИИИИИИИИИЦ, али би било заиста сјајно када бисте могли да додате бесконачан режим где само једете заувек и заувек, али у сваком случају, ЕПИИИИИИИИИИИЦ!
Није добро
Заиста волим ову игру. Након ажурирања, иако је графика ужасна, заостаје за вечером и има кварова. Видео сам да је додата још једна мапа, али мора да постоји опција за пребацивање између мапа.Једна игра је град, а следећа учитава град, али се пребацила на острвску. Дефинитивно је потребно још једно ажурирање да би се све ово поправило. То отежава играње са њим јер ужасно заостаје.
Превише огласа за 3%. Редовне огласе могу узети - не оне друге. Што се тиче играња, насумични избор плоче је досадан.
Волите ову игру! Само што је било више опција за земљиште и нових скинова за одабир!
Мрзим 2 минута времена
Играо сам у прошлости и био сам фантастичан и видео сам људе како то играју у берберници када чекају да се ошишају и добијам ово 10 од 10 ако нам дозволе да ставимо 10 звездица па пет
Где је нестала могућност играња са другима преко Блуетоотх-а??
Забавно је, са неколико мапа, постаје досадно након неког времена, потребно је више скинова
Много лага немојте да скинете и плус има пуно реклама
Игра је забавна, добра је за брзу игру или 2. Иако сам у последње време добијао неке лоше графичке грешке, сличне онима за недостајуће текстуре, али када игра почне тамо, они почињу да трепере (путеви и тротоари ) и погоршавају се како игра иде даље. Деинсталирање и поновно инсталирање апликације то није поправило и изазвало је губитак напретка.
Не свиђа ми се али ко воли овакве ствари нека игра
Јако је забавна али само мало кочи па зато 4 звездице
Игра је забавна, али има неких грешака. Највећи је када гледам рекламу избачен сам из игре. Онда када покушам да се вратим, екран је само црн.
Зато што је мало глупа па зато 3
Имам доста јак телефон али опет коци тако да ЛОСЕ ОПТИМИЗОВАНА
Ова игра је забавна за играње, али играте само против вештачке интелигенције упркос томе што вам се чини да заправо играте пвп. Због тога у игри нема изазова и она је заиста отишла низбрдо у последње време у поређењу са оним када је први пут објављена.
Срањеее
Забавна премиса, али свети Исусе има превише огласа. Не можете проћи 45 секунди а да не видите оглас од 30 секунди. Провео сам буквално трећину свог времена гледајући рекламе за друге игре. Супер фрустрирајуће
Игрица је преглупа
Hole.io Arkade qzbz
Забавна игра, али постоје грешке које једноставно нису исправљене. Као што су бесконачни нивои битке јер последња 2 играча достижу највећу величину и ниједан не може да поједе другог, или скинови који се не могу откључати јер игра никада не мисли да сте достигли максимални ниво, иако сте „величину“, али не расти уопште. Дајем оцену 3/5 због овога и не постоји начин да се директно контактирају програмери преко апликације и да им кажем да ове проблеме треба поправити.
Пун реклама.
Ова игра је сјајна! Увек уђем у топ 3! и никад нисам био на 7. месту! А та позорница са острвима је сјајна! разлог зашто нисам дао 5 звездица је због те копије градске позорнице. Нема предмета за јело. плус људи имају веће шансе да украду моја убиства! А требало је да буде нова мапа уместо копије градске позорнице. Могу да смислим много идеја! Вулкан, планине, ледено острво и бина слитхер.ио! али сте уместо тога одлучили да будете лењи и да додате копију града!
Играо сам ову игру давно пре ажурирања огласа и један проблем који још увек постоји је у једном од режима ако имате два играча који знају шта раде, завршићете у застоју који никада не престаје и морате да напустите игру и уклоните сву ту радну жељу која је поправљена
Добра је али пуно кочи
Hole.io Arcade fdu
ホール.io アーケード tac
срање