Post by derradenama on Feb 17, 2022 8:49:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dumb Ways to Die ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dumb Ways to Die IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code daug ištvermės ▞▞▞
▞▞▞ Dumb Ways to Die 2022 version ▞▞▞
Ar galite vėl pridėti funkciją, kai turite gauti didesnį balą, kad atrakintumėte pupeles. Šiam žaidimui sugaiščiau valandas, bet dabar turima sistema yra šiek tiek perkrauta. Dėkoju
Tai turėjo daug skelbimų! Tai geras žaidimas, bet jame buvo per daug skelbimų!
Anksčiau man patiko šis žaidimas, kai galėjai žaisti kiekvieną mini žaidimą nemokamai, dabar tai tik šiukšlės, pavyzdžiui, skelbimai, pamenu, nebuvo jokių skelbimų, pavyzdžiui, 2013 m. ar panašiai. Ar galime susigrąžinti seną žaidimą? Suprantu, kad kartais reikia atnaujinti, bet senas žaidimas buvo tobulas, ši versija nėra gera. Duok jam dvi žvaigždutes, nes bent jau veikėjų nebėra.
Programa tiesiog užstringa kiekvieną kartą atidarius, kartais ji leidžia paspausti paleisti ir sudužti
Iškilo garso problema. Kartais garsas tiesiog išnyksta. Jis grįžta, kai pristabdote ir atšaukiate, bet tai tikrai erzina. Be to, kartais braukimas neveikia, o bakstelėjus palaikyti po ženklų žaidimo jis niekada nesiliauja. Žaidimas labai smagus. Jūsų prašoma išspręsti pirmiau minėtas problemas.
Na, šis žaidimas yra labai įdomus ir įtraukiantis žaidimas 🎯 Žaidžiau šį 2017 m. ir dabar vis dar žaidžiu, nes tai labai smagu, kai man nuobodu 🥱 Žaidžiu šį žaidimą ir gaunu labai smagus žaidimus. O vaikinai įvertina tai 5 žvaigždutėmis, kad galėtumėte liepti kitiems žmonėms smagiai praleisti laiką ir atsisiųsti. btw aš myliu tavo žaidimą ba bye..=) Man patinka šis bye...
Skaičiuokite tai, kad nulis žvaigždučių užtrunka per ilgai, kol atsisiunčiate, o žmonės nemyli jūsų žaidimo, aš neplanuoju kada nors jo žaisti UGH!!!
Tai nuostabus žaidimas, aš pasiilgau jo žaisti, o muzika šviežia🤩🤩
Dumb Ways to Die ง่ายๆ ncht
Mini žaidimai yra įdomūs, bet valdikliai taip nereaguoja, kad žaisti vargina. Nuo to, kad jis puikiai veikia, o tiesiog sukuriami maži nenuoseklumai, todėl negalėsite tinkamai žaisti. Man patinka šis žaidimas, bet šią problemą reikia nedelsiant išspręsti.
Uoi
Pats žaidimas geras, bet seniau tiek reklamų nebūdavo. Po ilgo laiko sakau parsisiūsiu daug kartų, bet įsirašai ir ištrini, nes reklamos kas vieną mirtį ir eina 30sekundžių reklamą. išjunkt jos neina. Nu žodžiu žaidi 15sekundžių o reklamą žiūri 30 sekundžių.
šis žaidimas yra super suskires patariu.
anksčiau buvo geras, bet dabar su naujausiais atnaujinimais jį sunkiau valdyti
Puikus žaidimas, tačiau instrukcijos labai neaiškios ir iškart dingsta. tai jokiu būdu nesugadina mano malonumo, bet gali šiek tiek erzinti.
Aš žaidžiau šį žaidimą 2014 m. ir tai buvo puiku! Jame nebuvo jokių priedų ir viskas buvo paprasta. Tačiau dėl šių naujų atnaujinimų žaidimas tampa mažiau įdomus nei originalas. Nors ji turi naujų būdų mirti, ji turi daugybę priedų ir reklaminių priedų. bet išskyrus tą super puikų žaidimą.
.
Man patinka, bet kai paspaudžiu "Pagrindinį meniu" arba "Play Again?" Aš visada turėčiau žiūrėti, kaip prideda 4 žvaigždutes
Gerai
Žaidimas yra puikus laiko žudikas kartu su visais kitais „Dumb Ways to Die“ žaidimais. Šis žaidimas yra 10/10 be sunkumų. Bet aš neprieštarauju, tai yra žaidimo esmė.
„Dumb Ways to Die“ yra geriausias žaidimas
Tai puiki programa, tik norėtųsi, kad ji būtų sudėtingesnė. Man tai patiko, tik reikia daugiau atnaujinimų. Taip pat norėčiau, kad jame nebūtų jokių nesklandumų ir skelbimų 😊
Žaidimas sugenda paleidžiant. Pataisykite, nes šiuo metu jo negalima paleisti.
Sunku žinoti, ką daryti, nes jie meta įvairius žaidimus pagal jūsų valią minimaliomis kryptimis. Tai vyksta greičiau, nei galite suprasti.
Prisimenu, kad žaidžiau tai vidurinėje mokykloje ir man tai patiko. Dėl nostalgijos nusprendžiau jį atsisiųsti dar kartą, bet vos paspaudus pradėti, jis sudužo. Bandžiau jį atidaryti dar kartą, paspaudžiau paleisties ir kelias minutes juodas ekranas, kol nusprendžiau uždaryti žaidimą ir pašalinti.
Man patiko šis žaidimas, kai buvau vaikas! Deja, aš negaliu atsiremti į klijų merginą, todėl man lemta pralaimėti kiekvieną kartą, kai iškyla tas iššūkis. Ištaisykite tai, jei tai yra žaidimo trūkumas.
Geras žaidimas bet kai numiršti tris kartus reklama poto vėl reklama.ir beveik viskas su krauju.
Dumb Ways to Die Santai jtw
Kai paspaudžiu „Pradėti“, jis lieka juodame ekrane, kol groja foninė muzika.
Tai net neleidžia man žaisti, kai prisijungiu, tiesiog išmuša mane kaip WTH!?
Prieš kelerius metus įvertinčiau tai penkiomis žvaigždutėmis, bet šis žaidimas man net neleis jo atsisiųsti! Apskritai manau, kad žaidimas yra geras, bet manau, kad prieš keletą metų jis buvo geresnis.
man tai patinka nuo tada! tai ne tik paprastas žaidimas. tai linksma, atpalaiduoja ir tuo pačiu metu žinosite apie įvykius jūsų aplinkoje. štai kas man patinka šiame žaidime. Tai nėra tik kažkas, ką reikia pašalinti, nes kiekviename etape yra paslėpta pamoka.
AAAA, man labai patinka šis žaidimas, paskutinį kartą žaidžiau prieš 5/4 metus. Ak prisiminimai.
Tragedija ne zaidimas👺👺👺👺👹👹👹👹👹
Aš tai vertindavau 3 ⭐️, nes kai kurie šiame žaidime pasikeitė (aš taip pat ne, lol), bet tai gražus bakstelėjus mano CP mano personažas, o ne filmukas. Pašalinkite tą kvailą kaktusą (LOL)
jie atima jūsų taškus be jokios priežasties
Tai puikus žaidimas praleisti laiką, tačiau kasdieniai iššūkiai visada sutrinka ir aš visada turiu išeiti iš žaidimo ir vėl jį įkelti. Be to, žinau, kad tai nemokama, bet skelbimų tiesiog per daug.
Sąžiningai, pavadinimas turėjo būti sustabdytas po „Dumb“, nes jame pilna įkyrių pusės minutės reklamų, įstumtų į veidą po to, kai greitai mirsi per 15 sekundžių. Taigi kas 15 sekundžių esate PRIVERSTI žiūrėti 30 sekundžių reklamą. Jūs atliekate matematiką =) Pašalinau, kai pamačiau 2 sekundes iš skelbimo.
daug tikrai smagių mini žaidimų, bet tai toks nenaudingas žaidimas. taip dažnai man be jokios priežasties atimami taškai. vienas didžiausių mano nusiskundimų yra tai, kad kai kurie mini žaidimai yra fiziškai neįmanomi. buteliuko sraigtas zaidimas siaip ir tai ne tai, kad esu lėtas. phirrana taip pat čiulpia ir jaučiasi šiurkščiai. reikia kelių brūkštelėjimų, kad jie būtų pašalinti, ir pusę laiko yra per daug žuvų, kad būtų galima laimėti. būtų puikus žaidimas, jei patobulintumėte kai kuriuos mini žaidimus ir pašalintumėte kvailą taškų atskaitymo sistemą.
Dumb Ways to Die معمولی vfwa
Man patinka šis žaidimas, neatsilikdamas ir ne tiek daug prideda 10/10
Pou Gündelik ffn
Šaunus žaidimas praleisti laiką!
Pusė mini žaidimų neveikia gerai, o dėl skelbimų žaisti erzina
geras žaidimas kas nesisiunčia tas yra NOOBAS !!?
Dumb Ways to Die Vabaajamängud clro
Ech. Visur yra priedų, o žaidimas yra per daug netvarkingas, bet, išskyrus tai, viskas gerai.
Gerai, žaidimas nėra toks kietas. Tai nuobodu. Ir jūs taip pat daug prarandate. Ir taip sunku. Vienintelis dalykas, kurį mėgau šiame žaidime, yra muzika, tai nuostabi muzika. Todėl šiam žaidimui skyriau tris žvaigždutes. Bet iš tikrųjų man tas žaidimas visai nepatiko.
Man visada patiko šis žaidimas! Aš grojau jį visą laiką, kai jis pirmą kartą pasirodė, dabar jis gavo tiek daug naujų, puiku! tačiau aš nuolat mirštu dėl nesąžiningų trikdžių. visų pirma, tarp kiekvieno lygio 2 sekundėms pasirodo pikselių pavidalo ir blizgantis ekranas, dėl kurio mikrožaidimas siaubingai vėluoja. Tada yra garstyčių žaidimas, kuriame aš padaryčiau eilutę teisingai, bet tai nėra teisinga. yra daug daugiau, bet yra 500 žodžių limitas. Šį žaidimą reikia išvalyti ir toliau išbandyti
šudas grynas